PROIZVODI I USLUGE


Separacije šljunka

  • Prirodni šljunak
  • Separisani šljunak 0-4 mm - Namena : za izradu behatona i druge betonske galanterije, za cementne košuljice (podloga za parkete), za spoljno malterisanje. Izgled : siva boja. Sastav : pesak i lompljeni kamen 0 do 4mm. Tehničke karakteristike : 1600 kg/m3. Skladištenje : na otvorenom prostoru. Rok upotrebe : neograničen. Transport : kamionski, prekrivanje ceradom. Mere sigurnosti : ne ugrožava okolinu niti su potrebna posebna sredstva za rad. Otpad : nema. Kontrola kvaliteta : rezultati ispitivanja su obrađeni u skladu sa standardom SRPS EN 12620 i svim drugim vezanim standardima u akreditovanoj laboratoriji.
  • Separisani šljunak 4-8 mm Namena : meša se u beton sa drugim frakcijama za izradu betonske galanterije. Izgled : siva boja, kameni oblutak. Sastav : kamenčići od 4 do 8mm. Tehničke karakteristike : 1550 kg/m3Skladištenje : na otvorenom prostoru. Rok upotrebe : neograničen. Transport : kamionski, prekrivanje ceradom. Mere sigurnosti : ne ugrožava okolinu niti su potrebna posebna sredstva za rad. Otpad : nema. Kontrola kvaliteta : rezultati ispitivanja su obrađeni u skladu sa standardom SRPS EN 12620 i svim drugim vezanim standardima u akreditovanoj laboratoriji.
  • Separisani šljunak 8-16 mm - Namena : meša se u beton sa ostalim frakcijama. Izgled : siva boja, kameni oblutak. Sastav : kamenčići od 8 do 16mm. Tehničke karakteristike : 1500 kg/m3Skladištenje : na otvorenom prostoru. Rok upotrebe : neograničen. Transport : kamionski, prekrivanje ceradom. Mere sigurnosti : ne ugrožava okolinu niti su potrebna posebna sredstva za rad. Otpad : nema. Kontrola kvaliteta : rezultati ispitivanja su obrađeni u skladu sa standardom SRPS EN 12620 i svim drugim vezanim standardima u akreditovanoj laboratoriji.
  • Separisani šljunak 16-31,5 mm Namena : meša se u beton sa ostalim frakcijama za nasipanje terena. Izgled : sivo do smeđa boja, kameni oblutak. Sastav : kamenčići od 16 do 31.5mm. Tehničke karakteristike : 1510 kg/m3Skladištenje : na otvorenom prostoru. Rok upotrebe : neograničen. Transport : kamionski, prekrivanje ceradom. Mere sigurnosti : ne ugrožava okolinu niti su potrebna posebna sredstva za rad. Otpad : nema. Kontrola kvaliteta : rezultati ispitivanja su obrađeni u skladu sa standardom SRPS EN 12620 i svim drugim vezanim standardima u akreditovanoj laboratoriji.
  • Separisani šljunak (iber lauf) od 31,5mm  Namena : za nasipanje terena. Izgled : nepravilno kamenje raznih veličina i boja. Skladištenje : na otvorenom prostoru. Rok upotrebe : neograničen. Transport : kamionski, prekrivanje ceradom. Mere sigurnosti : ne ugrožava okolinu niti su potrebna posebna sredstva za rad. Otpad : nema. Kontrola kvaliteta : rezultati ispitivanja su obrađeni u skladu sa standardom SRPS EN 12620 i svim drugim vezanim standardima u akreditovanoj laboratoriji.
  • Pesak

 


AKTUELNOSTI


MAILING LISTA

Ime i prezime

Email:


NOVOSTI