O NAMA


O nama

Somborelektro d.o.o. Sombor je jedna od vodećih trgovačkih kuća elektroinstalacionim materijalom, elektroopremom i elektropostrojenjima u Srbiji. Velika diversifikacija naše ponude čini naše prisustvo na tržištu izrazito konkurentnim i uspešnim. Dvadeset godina ozbiljnog pristupa kupcima, stalne težnje ka povećanju kvaliteta usluga i kontinuirani rast prodaje nas argumentovano preporučuju kao odgovornog i pouzdanog partnera. Tradicija i rezultati stoje iza nas.

U skladu sa razvojem preduzeća, širenjem delokruga poslovanja i uvođenjem novih delatnosti, formirali smo sektore elektro i građevinskog inženjeringa, koje je pratilo i danas prati kontinuirano kvantitativno i kvalitativno unapređivanje operativnih i kadrovskih kapaciteta u dinamičnoj organizacionoj klimi. Saradnja sa domaćim i inostranim partnerima, jasno definisana organizacija poslovanja i dugoročno partnerstvo sa dobavljačima takođe su garancija  kvaliteta naših usluga.

Dugogodišnjim poslovanjem smo razvili dobre poslovne odnose sa mnogim kompanijama, proširenjem asortimana smo postali bliži kupcima, a povećanjem broja stručnog kadra prepoznatljivi po kvalitetu usluga koje pružamo. S obzirom na naše višegodišnje iskustvo, u mogućnosti smo ponuditi kvalitetna i proverena rešenja, i ispuniti sve zahteve klijenata. Zadovoljstvo kupaca i održavanje konkurentske prednosti proizvoda i usluga koje nudimo su u centru svih naših delatnosti.

Naši su partneri vodeće domaće i svetske kompanije iz oblasti proizvodnje elektro i građevinskog materijala. U saradnji sa njima putem inženjeringa naše firme stvaramo najpogodnija rešenja za svakog komitenta, izvodimo najkompleksnije radove i zahvate prateći dinamične trendove u elektro i građevinskim tehnologijama.


AKTUELNOSTI


MAILING LISTA

Ime i prezime

Email:


NOVOSTI