O NAMA


Kadrovski i tehnički kapacitet

U samom preduzeću Somborelektro d.o.o. Sombor je ukupno zaposleno oko 200 radnika, od toga 30 radnika sa visokom i višom stručnom spremom. Takođe, za izvođenje radova, tokom sezone, putem poslova inženjeringa upošljavamo i do 70 radnika svih profila.

Unapređenje kadrovskog portfolia i ulaganje u razvoj mladih stručnjaka i menadžera kao nosioca razvoja preduzeća za nas je imperativ. Naši menadžeri su posvećeni građenju organizacije u kojoj će kompetentnost kadrova biti jednako važna za uspešnost poslovanja kao i kvalitet proizvoda ili usluga koje nudimo.

Upravljanje zadovoljstvom naših najboljih kadrova, od kojih tražimo inicijativu umesto poslušnosti, sprovodimo kroz sistem motivisanja i edukacija. Nagrađujemo ih za postignute rezultate i omogućavamo im da se usavršavaju u svojim specijalizovanim područjima.

Uprkos ekonomskoj krizi obim posla je u stalnom porastu, a time i broj novih zaposlenih u Somborelektru, čijim dolaskom podstičemo stalno usvajanje i deljenje znanja,  kao i otvorenu komunikaciju između zaposlenih i rukovodstva preduzeća.

Pored upravne zgrade, maloprodajnih i veleprodajnog objekata Somborelektro d.o.o. Sombor poseduje otvoreni skladišni prostor površine 8800m2 i zatvoreni magacin površine 1300m2.

Somborelektro d.o.o. Sombor poseduje kamione za prevoz različitih tipova robe, različite vrste kranova i  dizalica, bager rovokopač,  specijalizovane traktore, viljuškar i dr.

U sklopu preduzeća se nalazi fabrika betona, sa svim neophodnim pomoćnim objektima i mašinama, kao i proizvodni pogoni u kojima se obavljaju armirački i bravarski radovi, remonti mašina, stolarski radovi.


AKTUELNOSTI


MAILING LISTA

Ime i prezime

Email:


NOVOSTI